FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Terugkeer Feyenoorder? ‘Bij Feyenoord zagen we in hem een type-Pirlo’

Martin van Geel sluit niet uit dat Ruud Vormer in de toekomst terugkeert bij Feyenoord. Dit zegt de technisch directeur in een gesprek met NUSport. Hij speelt momenteel uitstekend bij Club Brugge en maakte zelfs kans op de Gouden Schoen.

Over een mogelijke terugkeer naar Feyenoord zegt Van Geel tegenover het bovenstaande medium: “Dat is altijd lastig, maar het is vaker gebeurd in het voetbal. Hij is een betere speler geworden. Op dit moment hebben wij een aantal hele goede middenvelders en is er geen noodzaak om nog een middenvelder te halen, maar je weet het nooit. We hebben geen spijt dat we hem hebben laten vertrekken, dat kan alleen als je dingen ondoordacht doet.”

Bij Feyenoord zagen we een type-Pirlo in hem, maar dan op een ander niveau.” Oranje zou een logische vervolgstap zijn. “Als je kampioen wordt in België, dan hoort Oranje de volgende stap te zijn”, besluit Van Geel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *