‘Jens Toornstra is gewoon beter dan Dirk Kuyt’

Dirk Kuyt moet het de laatste weken bij Feyenoord doen met een plek op de reservebank. Trainer Giovanni van Bronckhorst kiest momenteel voor Jens Toornstra. Iets wat Voetbal International verslaggever en Feyenoord-watcher Iwan van Duren wel snapt.

De journalist geeft zijn mening: “Kuyt was lange tijd de beste op die specifieke positie op het middenveld, maar Toornstra is intussen beter. Ideaal voor Van Bronckhorst. De opvolger van Kuijt dient zich op natuurlijke wijze aan. Zeker in thuiswedstrijden maakt Toornstra voortdurend het verschil. Ook tegen FC Groningen weer met twee doelpunten.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!