Feyenoorder Simon Gustafson voor één duel geschorst

De tuchtcommissie heeft Feyenoord-middenvelder Simon Gustafson voor twee duels geschorst waarvan één voorwaardelijk. Dit weet de KNVB te melden. De Rotterdamse club accepteerde het schikkingsvoorstel van vier wedstrijden uitsluiting, waarvan één voorwaardelijk, van de aanklager betaald voetbal niet. Hierdoor werd de zaak donderdagavond in Zeist behandeld.

De middenvelder kreeg een rode kaart in de wedstrijd Heerenveen 2 – Feyenoord 2 op maandag 13 februari (1-2). Gustafson zou zich in Heerenveen schuldig gemaakt hebben aan het trappen van een tegenstander. De tuchtcommissie bevestigde dit, maar bracht de uitsluiting terug tot twee wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. Gustafson zit zijn schorsing uit bij het eerste elftal van Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *