FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Handenvol clubs in de Kuip voor deze Feyenoorder’

Rick Karsdorp kent een goed seizoen bij Feyenoord. Zo goed zelfs, dat er handenvol clubs achter hem aan zitten. In de topper van het aankomende weekend (Feyenoord ontvangt PSV) zullen er erg veel clubs voor hem op de tribune zitten. Dit weet de Telegraaf te melden.

Het bovenstaande medium schrijft: “Karsdorp wordt in Nederland beschouwd als het grootste talent op de positie van rechtsback. Hij heeft het Nederlands elftal gehaald als vleugelverdediger en is op die plek ook een van de meest interessante spelers in de Eredivisie voor buitenlandse topclubs. Het aantal Engelse en Duitse clubs dat zijn ontwikkeling in de gaten houdt en met regelmaat naar de topwedstrijden komt, is groot.” Men gaat verder: “Zondag zit er bij Feyenoord-PSV weer een batterij aan Engelse, Duitse en Italiaanse scouts op de tribune. De vorige serie duels van Feyenoord was niet interessant voor de grote clubs in Europa. In niemendalletjes als tegen ADO, Roda JC of NEC wordt een Oranje-international niet getest. PSV thuis is voor het eerst in maanden weer een beproeving.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *