FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt miljoenenbod binnen van Napoli’

Napoli wil zich de volgende transferperiode versterken met Rick Karsdorp. De vleugelverdediger staat in de belangstelling van vele clubs en de Italiaanse grootmacht hoopt daarom snel te kunnen toeslaan. Naar verluidt hebben ze al navraag gedaan naar hem. Dit weten diverse Italiaanse media vandaag te melden.

De vertegenwoordiging van Napoli verklapt hebben dat er zeer binnenkort een ‘schitterend bod’ uitgebracht zal worden van ongeveer vijftien miljoen euro. De Italianen zouden daarbij hopen dat technisch manager Martin van Geel nog voor de aankomende transferperiode akkoord gaat, zodat men niet op hoeft te boksen tegen andere geïnteresseerde teams.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *