‘Feyenoord heeft opvolger van Karsdorp al in huis’

Rick Karsdorp staat in de belangstelling van vele clubs. De kans is dan ook aanwezig dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen bij de Rotterdammers. Voormalig speler Ben Wijnstekers weet al wie hem moet gaan opvolgen. Dit zegt hij in een gesprek met het Algemeen Dagblad.

Bart Nieuwkoop viel in tegen PSV en deed het goed. Wijnstekers stelt dat hij onder de indruk was. “Hij viel weer goed in. Het is heel moeilijk om gelijk in het tempo van de wedstrijd mee te gaan. Dat deed hij uitstekend. Laat ik vooropstellen dat Karsdorp nog een jaar of twee bij Feyenoord moet blijven. Maar met Bart staat er al een kandidaat-opvolger, die misschien verdedigend zelfs wel sterker is. En als Karsdorp blijft en Bart daarom kiest voor een uitstapje, zou dat zomaar naar een club als FC Utrecht of sc Heerenveen kunnen zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *