FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Eljero Elia wil afsluiten bij Twente of Feyenoord

Eljero Elia heeft het goed naar zijn zin bij Feyenoord. Toch is de 30-jarige vleugelaanvaller zijn oude club FC Twente nog niet vergeten. Tegen het medium PlugTV zegt hij voor geen andere Nederlandse club meer te willen voetballen dan deze twee.

De Feyenoorder was 22 jaar toen hij FC Twente inruilde voor Hamburger SV. Twee jaar later tekende hij bij Juventus en hij kwam vervolgens ook bij Werder Bremen en Southampton terecht. “Je moet pas naar het buitenland gaan als je er rijp voor bent. Ik dacht dat ik er rijp voor was, maar het pakte anders uit.”

“Ik kwam in Italië terecht, niet bij zomaar een club. De grootste club van Italië, Juventus. Ze kiezen eerder voor een Italiaanse jongen dan voor jou, als jij niet iets extra’s hebt”, aldus Elia. “Mijn hoofd was toen zo heet, dus je voetbalt tegen jezelf. Je wilt weg en kunt niet weg, omdat ik dat seizoen al voor twee clubs had gespeeld. Dat maakte me helemaal gek. Ik had alleen steun van mijn vrouw en kids.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *