FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘Robin van Persie aankomende zomer naar Feyenoord’

Het zou zomaar kunnen dat er deze zomer een sensationele transfer gaat plaatsvinden. Er zou namelijk wat spelen tussen Robin van Persie en zijn oude liefde Feyenoord. Turkse kranten hebben namelijk een gesprek opgevangen tussen Van Persie en Dirk Kuyt.

Daarbij zou de Katwijker de oud-speler van Manchester United en Arsenal warm hebben geprobeerd te maken voor een terugkeer. Fanatik schrijft: “Kuyt vertelde Van Persie: tot volgend seizoen in Rotterdam. Daarna zou de laatstgenoemde geantwoord hebben: ik kijk ernaar uit om je weer te zien, om met je op het veld te staan.”

Van Persie zou aangegeven hebben dat het hem leuk staat om de rol van nestor voor de relatief jonge ploeg van coach Giovanni van Bronckhorst te vervullen. Bovendien zouden er reeds contacten liggen tussen Feyenoord en Fenerbahçe, waar de aanvaller nog een contract heeft tot medio 2018. Worden de Rotterdammers kampioen en halen zij Champions League-voetbal, dan zou de transfer van Van Persie naar De Kuip in een stroomversnelling kunnen raken. We dienen natuurlijk wel een slag om de arm te houden, omdat de Turkse pers al tig keer over een hereniging heeft geschreven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *