FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Willem van Hanegem: ‘Feyenoord nieuwe kampioen van Nederland’

Willem van Hanegem is na de zege van Feyenoord in Heerenveen overtuigt van het kampioenschap. Eerst had hij nog zijn twijfels maar nu kan het het niet meer misgaan voor de Rotterdammers. Ze hebben zes punten voorsprong op Ajax met nog zeven wedstrijden te spelen.

“Feyenoord geeft deze enorme voorsprong niet meer weg, de beslissing is gevallen”, is de oud-speler van Feyenoord duidelijk in zijn wekelijkse column van het Algemeen Dagblad. Vorige week voorspelde hij de Feyenoord-supporters nog zware maanden, maar na het gelijkspel van Ajax tegen Excelsior (1-1) en de knappe winst van Feyenoord op sc Heerenveen (1-2) is de voorsprong van de Rotterdammers zes punten. En dat moet meer dan voldoende zijn volgens de Kromme.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *