FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Manu heeft niets met gedrag Toornstra: ‘Lekker makkelijk voor een trainer’

Elvis Manu heeft respect voor een speler als Dirk Kuyt. De routinier van Feyenoord kwam onlangs op de bank terecht en liet weten daar niet blij mee te zijn. Manu begrijpt de reactie van Kuyt. Dat zegt hij in een gesprek met Voetbal International.

“Nooit laten zie dat je zwak bent. Je kunt vinden wat je wilt van Dirk Kuyt, maar hij zegt wel gewoon dat-ie niet op de bank wil zitten. In mijn wereld dwing je daarmee respect af. Je mág dat toch ook zeggen?”, vroeg Manu zich hardop af.

“Ik heb dat liever dan een jongen zoals Jens Toornstra die goed speelt, maar bijna klakkeloos accepteert dat hij op de bank moet zitten. Lekker makkelijk ook voor een trainer”, aldus de woorden van Manu.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *