‘Everton wil sterspeler van Feyenoord halen’

Het Everton van Ronald Koeman is geinteresseerd om Tonny Vilhena deze zomer over te nemen van Feyenoord. De middenvelder maakt dit seizoen indruk op het middenveld van de Rotterdammers. Hij heeft nog een contract tot 2018.

De Engelse media schrijven op donderdagmorgen dat vooral het Everton van Ronald Koeman concreet is voor Vilhena, ze zien de mannetjesputter volgend seizoen in het shirt van de ploeg uit Liverpool spelen. De Nederlandse oefenmeester van de Toffees is natuurlijk goed op de hoogte van de kwaliteiten van de middenvelder en naar verluidt is hij dit seizoen overtuigd geraakt: Vilhena kan mee in de subtop van de Premier League. Het is niet bekend hoeveel de middenvelder ongeveer moet kosten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *