FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Virgil van Dijk en Stefan de Vrij in beeld bij Engelse topclub’

In de zoektocht naar een nieuwe centrumverdediger heeft Chelsea twee Nederlanders op het oog. Het gaat om Stefan de Vrij van Lazio Roma en Virgil van Dijk van Southampton. Dit weet het medium The Telegraph te melden.

Volgens het Britse medium zou Southampton voor zo’n 55 miljoen euro willen meewerken aan een vertrek van de Oranje-international. In januari werd de lijstaanvoerder al aan hem gelinkt en komende zomer lonkt een concrete poging. Manager Antonio Conte wil zijn achterste linie blijven versterken, ook al omdat stand-in John Terry zo goed als zeker vertrekt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *