FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Vleugelaanvaller van Feyenoord bereikt akkoord met Fenerbahce’

Waar eerder werd gemeld dat Bilal Basaçikoglu zijn contract bij Feyenoord kon verlengen word nu melding gemaakt dat hij een principeakkoord zou hebben bereikt met Fenerbahce. Dit weten diverse Turse media vandaag te melden. Bij de Turkse grootmacht staan o.a Robin van Persie, Jeremain Lens en Gregory van der Wiel onder contract.

Basaçikoglu staat nog onder contract tot medio 2018 in de Rotterdamse Kuip en als hij geen nieuwe verbintenis wil ondertekenen, zal hij dus ook verkocht moeten worden. Feyenoord kan natuurlijk wel een transferbedrag verlangen voor Bilal, dus ondanks het principeakkoord kunnen we zeker nog niet stellen dat de overstap van de Turkse vleugelspits al rond is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *