FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-fans willen andere datum voor de huldiging

Feyenoord kan over anderhalve week kampioen van Nederland worden tegen Excelsior. Mocht dit gebeuren dan staat de huldiging gepland op maandagochtend 8 mei. Tegen die datum is nogal wat weeerstand door de achterban van de Rotterdamse volsclub.

Een wanhopige leerkracht uit Rotterdam zegt bijvoorbeeld tegen het Algemeen Dagblad: “Niet op maandag! Ik ben leraar en heb geen eigen vrije dagen. Als seizoenkaarthouder sinds 1998 heb ik toch ook recht op een huldiging!” Een andere fan stelt op de website FR12.nl: “Met zijn allen van Woudestein naar de Coolsingel, met de spelersbus achter ons aan!”

Toch lijkt her erop dat de speler van Feyenoord op maandagochtend 8 mei om half twaalf op het bordes zullen staan. Voorzitter Wim van Merkensteijn van de supportersvereniging FSV De Feijenoorder snapt dat dat niet bij iedereen in goede aarde valt. “We willen groot feest voor iedereen dat zonder problemen verloopt. En positief gesteld: zo hebben we twee keer feest.” Uitbater Marcel Maan van Cornelis op het Stadhuisplein doet een duit in het zakje: “Zondag feest en in de nacht wordt het Stadhuisplein omgebouwd tot evenemententerrein. Maandagochtend is de huldiging.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *