FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Zaakwaarnemer: ‘Tonny Vilhena is kapot van schorsing’

De zaakwaarnemer van Tonny Vilhena meldt in het Algemeen Dagblad dat Tonny Vilhena kapot is van zijn schorsing. Hij kreeg afgelopen zondag een gele kaart tegen Excelsior en mist nu de kampioenswedstrijd tegen Heracles.

‘Vilhena is er echt kapot van. Eerst vertelt de internationale topscheidsrechter Danny Makkelie dat hij hooguit geel verdiende voor de botsing met Spartaan Mathias Pogba. En toch krijgt hij twee duels schorsing. Nu roept een assistent van Blom zomaar dat een moment van niks een gele kaart waard is. Tonny miste Ajax-uit en nu de kampioenswedstrijd. Bij mij ligt de vraag op de lippen: hoe vaak moet Vilhena nog onterecht worden geschorst?’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *