FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil zaken doen met AZ, Heerenveen, Vitesse en FC Utrecht’

Feyenoord kan morgen voor het eerst in 18 jaar weer landskampioen worden. Tegen Heracles moet het gaan gebeuren. Ook de technisch directeur Martin van Geel hoopt op de titel want dat zou ook het spelersbudget ophemelen. Feyenoord zou zaken willen doen met AZ, Heerenveen, Vitesse en FC Utrecht.

De Telegraaf schrijft: “Met de verzekerde miljoeneninkomsten kan Feyenoord heel anders opereren op de markt. Financiële armslag stelt Van Geel in staat misschien net wél de meest talentvolle spelers bij Nederlandse subtoppers te kopen. In de Eredivisie loopt bij AZ, FC Utrecht, Vitesse en Heerenveen per club minimaal één speler rond die kan meegroeien in het elftal van Feyenoord.”

Naar verluidt hebben de Rotterdammers interesse in Ridgeciano Haps, Sofyan Amrabat, Milot Rashica en Jeremiah St. Juste.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *