FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan een zacht prijsje verdienen aan Eljero Elia’

De kans is vrij groot dat Eljero Elia zijn carriere elders voortzet. De vleugelaanvaller heeft in Rotterdam nog een contract voor een seizoen maar heeft te kennen gegeven graag naar het buitenland te willen vertrekken. Feyenoord nam hem twee jaar geleden transfervrij over en kan nu nog iets aan hem verdienen.

Elia heeft al gezegd dat er een club is die zich reeds gemeld heeft bij zijn management en er is aardig wat kans dat het hier om de Turken gaat, die volgens de roddelmedia in Turkije al ongeveer veertig keer een akkoord hebben gesloten met de Feyenoorder. Nu denkt men te weten wat technisch manager Martin van Geel ongeveer wil verdienen met de verkoop van Elia: ongeveer vier miljoen euro en maximaal vijf. En volgens de laatste berichten is dit ook haalbaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *