BREAKING: ‘Robin van Persie wil met Feyenoord de Champions League in’

Feyenoord gaat door het kampioenschap volgend seizoen de Champions League in. Dit is voer voor de media uit Turkije. Zij stellen dat de superspits van Fenerbahce volgend seizoen het shirt van de Rotterdammers wil dragen.

Media, waaronder bijvoorbeeld AMK Spor en Sabah, melden dat Kees Vos, de zaakwaarnemer van de oud-speler van onder meer Manchester United en Arsenal, onlangs een aantal lucratieve aanbiedingen binnen heeft gekregen voor zijn cliënt uit Indonesië, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. Dit zou hij vervolgens naar Van Persie gecommuniceerd hebben, maar de Oranje-topscorer aller tijden heeft naar verluidt geantwoord dat hij perse naar Feyenoord wil.

Van Persie staat bij de Turkse grootmacht op de loonlijst voor zes miljoen euro per jaar. Een grote kostenpost waar ze graag van af willen. Ze zouden hem van de hand willen doen voor een transfersom van rond de vier miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *