FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: Dirk Kuyt (36) stopt per direct met voetballen

Dirk Kuyt stopt met het beoefenen van professioneel voetbal. Dit heeft de 36-jarige aanvaller vandaar bekend gemaakt. Afgelopen zondag werd hij nog met Feyenoord kampioen van Nederland. Hij was verantwoordelijk voor alle goals tegen Heracles (3-1). Hij blijft nog wel actief bij de Rotterdammers maar dan in een andere rol.

“Het is een ontzettend moeilijk besluit voor mij om nu te stoppen, maar dit is het juiste moment. Ik heb mijn hele carrière beslissingen gemaakt op gevoel, dus ook deze”, reageert Kuijt op de website van zijn management.

“Ik ben trots op wat ik in al die jaren bereikt heb, al mijn dromen zijn verwezenlijkt”, aldus de aanvaller. “Ik zal de komende dagen nog wel meetrainen met de selectie, maar daarna stop ik definitief met voetballen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *