‘Robin van Persie wil maatje meenemen naar Feyenoord’

De media in Turkije zijn stellig. Robin van Persie keert terug bij Feyenoord. De aanvaller zou zelfs hopen dat wanneer hij naar Rotterdam vertrekt zijn maatje Jeremain Lens met hem mee komt.

Lens en Van Persie speelden dit seizoen samen bij het Turkse Fenerbahçe en de twee kunnen het overduidelijk goed met elkaar vinden. De krant Milliyet bericht dan ook dat de topscorer aller tijden van het Nederlands elftal zijn maatje mee wil nemen naar de landskampioen van de Eredivisie. Het medium acht een dubbele overstap nog mogelijk ook, omdat Feyenoord de vele Champions League-miljoenen in het vooruitzicht heeft en dus beter in de slappe was zit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *