FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘FC Barcelona laat oog vallen op voormalig Feyenoord-verdediger’

FC Barcelona zou een oogje hebben op Stefan de Vrij. Dit weet het medium Sport vandaag te melden. Hij staat momenteel onder contract bij het Italiaanse Lazio Roma.

De Vrij staat bij SS Lazio onder contract tot medio 2018 en wil zijn verbintenis in de Italiaanse hoofdstad niet verlengen. Dat betekent dat hij in de aankomende zomer verhandeld moet worden en de oud-Feyenoorder heeft een groot aantal aanbidders. Zo voelen AC Milan en Internazionale wel wat voor zijn komst, maar ook Barcelona zou geïnformeerd hebben naar de vraagprijs die Lazio hanteert voor De Vrij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *