FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord houdt weinig over aan transfer van Eljero Elia

Eljero Elia heeft te kennen gegeven te willen vertrekken bij Feyenoord. Aanstaande woensdag komt er een delegatie van de het Turkse Basaksehir naar Rotterdam om te onderhandelen over een transfer van de 30-jarige vleugelflitser. Feyenoord zal bij een vertrek niet veel overhouden.

In het contract van Elia staat namelijk dat de buitenspeler zelf ook een deel van de transfersom opstrijkt. Daarnaast profiteert Werder Bremen, dat de speler twee jaar geleden relatief eenvoudig liet gaan, ook flink mee. ”Dat maakt dat Feyenoord alleen iets aan de speler zal overhouden als er een forse transfersom wordt bedongen”, zo concludeert het Algemeen Dagblad dan ook.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *