FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-target tekent contract bij Fulham’

Ricardo Avila heeft een contract getekend bij Fulham. De 20-jarige middenvelder uit Panama stond ook in de belangstelling van Feyenoord. Momenteel staat hij onder contract bij AA Gent.

Zijn sportieve kansen bij Gent hangen af van de situatie van een andere speler. Indien die niet vertrekt, zou de club bereid zijn hem te verhuren. Voor dat geval heeft hij inmiddels een voorcontract gesloten met West Ham Fulham in de tweede Engelse divisie. ‘Feyenoord heeft me ook bekeken. Ze hebben gesproken met mijn zaakwaarnemer, maar dat leidde niet tot een akkoord. Ze zullen me echter blijven volgen.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *