FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Franse grootmacht heeft tien miljoen over voor Nicolai Jörgensen’

Het Franse Olympique Marseille heeft haar pijlen gericht op Nicolai Jörgensen. Dit weet het Franse medium Foot Mercato te melden. Naar verluidt denkt de grootmacht een openingsbod van tien miljoen euro bij Feyenoord neer te leggen.

De international van Denemarken heeft al een paar keer laten weten dat hij zich bijzonder goed op zijn plek voelt in de havenstad van Nederland. Komt het grote geld om de hoek kijken, dan weet je echter nooit wat er kan gebeuren. In de afgelopen transferzomer hield Ajax-puntspeler Arek Milik bij hoog en laag vol dat hij in Amsterdam zou blijven, maar vervolgens transfereerde hij toch naar Napoli.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *