FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Europese grootmacht gaat vol voor Giovanni van Bronckhorst’

Giovanni van Bronckhorst zou topkandidaat zijn om de nieuwe trainer te worden van Borussia Dortmund. Dit weet de Franse krant L’Équipe te melden. De Duitse grootmacht nam onlangs afscheid van Thomas Tuchel die geen potten wist te breken.

Het bovenstaande medium, dat zeer betrouwbaar is te noemen, stelt dat de technische leiding van Borussia nu vól voor Van Bronckhorst gaat. Men hoopt snel een akkoord te sluiten met de oud-international van het Nederlands elftal, zodat BVB goed voorbereid aan het nieuwe seizoen kan beginnen. Qua spelersmateriaal zal er in Dortmund hoogstwaarschijnlijk één belangrijke verandering plaatsvinden: sterspeler Pierre-Emerick Aubameyang wil verkassen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *