FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jeugdinternational verkiest Hoffenheim boven Feyenoord’

Justin Hoogma (18) staat voor een vertrek bij Heracles Almelo. Hij zou dichtbij een akkoord zijn met Hoffenheim. Dit weet het medium Tubantia te melden. Hij werd eerder in verband gebracht met Feyenoord.

Hoogma, zoon van Heracles-directeur Nico-Jan, speelt sinds anderhalf jaar bij Heracles. Afgelopen seizoen miste de jonge verdediger geen enkele minuut in de Eredivisie. In mei sprak Hoogma nog de intentie uit om bij Heracles te blijven. “Ik heb nog een lang contract bij Heracles, tot 2019, met een optie voor nog een seizoen. Het ziet ernaar uit dat ik blijf, ik zit bij een hele mooie club en ben nog lang niet uitgeleerd. Maar als er en hele mooie club voorbijkomt, zeg ik niet bij voorbaat nee.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *