FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Terugkeer Robin van Persie naar Feyenoord nadert’

Het zou zomaar kunnen dat Feyenoord gaat verrassen deze zomer. Volgens fansite Fr-Fans.nl zou het namelijk goed kunnen dat Robin van Persie (33) aankomend seizoen weer het shirt van Feyenoord om heeft.

Van Persie verliet al op jonge leeftijd Feyenoord voor Arsenal. Daarna speelde hij nog voor Manchester United. Momenteel speelt hij voor Fenerbahce. Hij heeft daar nog een contract voor een seizoen. De aanvaller liet al doorschemeren dat een vertrek bij Fenerbahçe bespreekbaar is en dat een comeback bij Feyenoord zijn droom is. Dat lijkt deze zomer haalbaar. Onlangs liet trainer Giovanni van Bronckhorst al optekenen dat een terugkeer van Van Persie zeker gewenst is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *