FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet in Dirk Kuyt ideale algemeen directeur’

Een invloedrijke stroming bij Feyenoord zou graag Dirk Kuyt zien al de nieuwe algemeen directeur. Dit weet Voetbal International te melden. Met de voormalig topspeler zou dan een echt boegbeeld de leiding hebben over de club.

Hij heeft daarbij veel impact binnen de club. Met een constructie waarbij hij net als Edwin van der Sar bij Ajax met een aantal cursussen en begeleiding van een ervaren bestuurder ingewerkt zou kunnen worden. De invloedrijke Boudewijn Poelmann stelt een groot voorstander te zijn. De VVF zou echter vrezen dat de RvC een persoon uit hun eigen netwerk zoekt om Gudde op te volgen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *