FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Karsdorp binnen 24 uur speler van AS Roma, recordbedrag Feyenoord’

De transfer van Rick Karsdorp loopt op haar einde. Naar verluidt wordt hij binnen 24 uur gepresenteerd als nieuwe aanwinst van de Romeinen. Zijn verkoop levert Feyenoord ook geen windeieren op. Naar verluidt kan de transfersom oplopen tot een bedrag van 20 miljoen euro.

Het bedrag kan in eerste instantie iets lager zijn, maar met nagenoeg zekere bonussen kan Karsdorp een recordbedrag opleveren. Feyenoord gaf een week geleden al aan dat het niet zomaar afscheid neemt van een Oranje-international, die zich in De Kuip goed heeft ontwikkeld en tot 2021 onder contract staat. Alleen als er een bedrag op tafel komt, waarvoor ook andere Nederlands elftal-spelers worden verkocht aan grote buitenlandse clubs, valt er over een vertrek van de rechtervleugelverdediger te praten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *