FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Van Hanegem: ‘Vijftien miljoen euro voor Karsdorp is een prima bedrag’

Rick Karsdorp staat op het punt om een transfer te maken naar het Italiaanse AS Roma. Hij komt uit de jeugdopleiding van de Rotterdammers dus de gehele transfersom is winst. Feyenoord-icoon Willem van Hanegem zegt er het volgende over.

‘Als Feyenoord eerdaags rond de vijftien miljoen euro incasseert voor Karsdorp, is dat een prima bedrag. Het zou het zoveelste bewijs zijn dat het vizier bij clubs op de jeugdopleiding gericht moet zijn. Leroy Fer, Georginio Wijnaldum, Bruno Martins Indi, Stefan de Vrij, Jordy Clasie en nu dan Karsdorp leverden geld op.”

”Ze hebben helemaal niets gekost, bleken vrijwel altijd beter dan al die aankopen en het bleek ook geen hogere wiskunde om die jongens te verkopen,” vervolgt Van Hanegem in het Algemeen Dagblad. ”Kijk maar naar Karsdorp. Er zijn mensen die twijfelen of AS Roma de juiste club is voor hem. AS Roma? Dat is echt een geweldige club.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *