FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord contracteert opvolger van Rick Karsdorp’

Het is zo goed als zeker dat Kevin Diks naar Feyenoord komt. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Hij wordt de opvolger van Rick Karsdorp die voor een transfersom van 17 miljoen euro naar AS Roma vertrekt.

In de afgelopen transferzomer besloot de back nog van Vitesse naar het Italiaanse Fiorentina te vertrekken, maar zijn periode in Florence kende maar weinig successen. Nu keert de vleugelverdediger op hangende pootjes terug naar de Nederlandse Eredivisie, al zal het hoogstwaarschijnlijk om een verhuurperiode gaan. Het is onbekend of Feyenoord ook een optie tot koop bedongen heeft op de vervanger van Karsdorp.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *