FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘Feyenoord in de markt voor Jairo Riedewald’

Het gonst momenteel van de geruchten dat Jairo Riedewald voor een transfer naar Feyenoord zou staan. Journalist van het Algemeen Dagblad Mikos Gouka zegt ook dat er iets om hem speelt. Bij Ajax is Riedewald op het tweede plan beland en ook onder de nieuwe trainer Marcel Keizer lijkt er niet veel speeltijd in te zitten.

De journalist meldt echter via zijn account op Twitter ‘dat het die kant hoogstwaarschijnlijk niet opgaat’. De Ajacied liet zich eerder al negatief uit over een mogelijke transfer naar De Kuip, hij zei toen: “Nee, gek.” Toch is er op de achtergrond klaarblijkelijk wel iets aan de hand, hoewel het alleszins waarschijnlijk is dat Riedewald naar het buitenland vertrekt. Er is immers ook belangstelling uit de Ligue 1.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *