FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord en AZ akkoord over Luckassen, speler vertrekt toch naar PSV’

Derrick Luckassen verruilt AZ niet voor Feyenoord. Beide clubs hadden een akkoord bereikt over een transfer van de verdediger maar hij verkiest PSV boven Feyenoord. Naar verluidt zouden de Rotterdammers zes miljoen euro voor hem betalen.

De Rotterdammers balen hiervan en incasseren volgens De Telegraaf een gevoelige tik. Luckassen had na een goed gesprek met Philip Cocu echter zijn zinnen gezet op een transfer naar PSV. Derrick Luckassen kon bij Feyenoord meer gaan verdienen en aankomend seizoen Champions League-voetbal spelen. Ook zou multifunctionele verdediger volgens de ochtendkrant meedelen in de transfersom. Luckassen tekent naar verwachting vijf jaar bij PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *