FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘Feyenoord dichtbij komst van voormalig Ajacied van 4,5 miljoen’

De kans is groot dat Feyenoord zich de komende week gaat versterken met de diensten van Marvin Zeegelaar. Dit weet het medium KuipTalk te melden. Hij staat momenteel onder contract bij het Portugese Sporting Lissabon. Naar verluidt betalen de Rotterdammers 4,5 miljoen euro voor hem.

De Nederlander moet in Rotterdam het gat opvullen dat Terence Kongolo achterlaat. De Oranje-international vertrok deze week naar AS Monaco. Zeegelaar, die een verleden heeft bij Ajax, ligt nog tot 2020 vast in Portugal. De Rotterdammers zullen dus een transfersom op tafel moeten leggen om de 26-jarige voetballer over te kunnen nemen.

In het verleden speelde hij o.a voor Ajax, Excelsior, Blackpool en Rio Ave

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *