FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: Feyenoord-middenvelder per direct naar Roda JC

Roda JC huurt Simon Gustafson voor een seizoen van Feyenoord. De middenvelder komt er in Rotterdam op het middenveld niet aan te pas. Tegenover het Zweedse Fotbollskanalen laat Simon Gustafson weten blij te zijn met zijn verhuur aan Roda JC.

‘Ik wilde niet langer alleen op de bank zitten bij Feyenoord. Ik wil meer spelen. Wanneer je hebt besloten dat je wilt spelen en Feyenoord mee wil werken aan een transfer, komt er belangstelling. Tegelijkertijd heb ik een contract en ben ik niet transfervrij. Er waren alternatieven, maar dit is het geworden en hier ben ik blij mee. We gaan kijken hoe de toekomst gaat lopen. Ik heb nog een contract voor twee jaar, dus het ligt in de handen van Feyenoord. Ze geloven in me en daarom word ik verhuurd. Iedereen weet hoe het is. Ik heb gezegd dat ik speeltijd nodig heb en samen zijn we op zoek gegaan naar een oplossing.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *