FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat vol voor komst van Jeremiah St Juste’

Feyenoord gaat een poging wagen om Jeremiah St Juste over te nemen van SC Heerenveen. Nar verluidt verlangen de Friezen een miljoenenbedrag voor hun verdedigende talent. Dit weet de Telegraaf vandaag te melden. Naast St Juste willen ze ook nog steeds Ridgeciano Haps overnemen van AZ.

Heerenveen leidde de twintigjarige St. Juste zelf op. De centrale verdediger is een vaste waarde voor de Friezen. Hetzelfde geldt voor de 24-jarige Haps bij AZ. Tussentijds werd de linksback nog verhuurd aan Go Ahead Eagles, maar is ook hij uitgegroeid tot een dragende kracht bij de Alkmaarders.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *