FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Van Bronckhorst blokkeert uitgaande transfer bij Feyenoord

Feyenoord heeft dit seizoen de beschikking over twee volwaardige eerste keepers. Zowel Kenneth Vermeer en Brad Jones hebben hier de capaciteiten voor. Beide spelers zullen de strijd met elkaar moeten aangaan en één zal er gaan verliezen. Trainer Giovannu van Bronckhorst wil nu voorkomen dat de verliezer gaat vertrekken bij de Rotterdammers. Tegenover de Rotterdammers zegt hij, ‘Uitgesloten’.

Vermeer speelde in de oefenpot tegen Real Sociedad en deed dat bijzonder goed. Naar verluidt heeft hij nu een streepje voor op zijn Australische collega. “Het is de Vermeer die we kennen. Je ziet als een bal achter de verdediging valt hoe snel hij er uit is. Dat zijn ook zijn kwaliteiten. En een keeper die de nul houdt en een heel goede wedstrijd speelt, is heerlijk.” Deze week maakt Van Bronckhorst een keuze tussen Vermeer en Jones. Hij overweegt momenteel om de rollen te verdelen, het FC Barcelona-principe, waarbij de ene goalie speelt in de Eredivisie en de andere in de Champions League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *