FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-bod van 1,2 miljoen afgewezen, speler vertrekt naar HSV’

Feyenoord gaat zich niet versterken met de diensten van Rick van Drongelen. De verdediger vertrekt hoogstwaarschijnlijk naar het Duitse Hamburger SV. Dit weet Voetbal International te melden.

De Rotterdammers hebben een bod van 1,2 miljoen euro gedaan op de 18-jarige centrumverdediger van Sparta. Dit is afgewezen. HSV betaald een stuk meer. Naar verluidt gaat hij Sparta een bedrag van 3 á 4 miljoen euro opleveren. De verdediger is afkomstig uit de jeugdopleiding van de Kasteelclub. De momenteel pas achttienjarige Van Drongelen was vorig seizoen een vaste waarde in de basiself van coach Alex Pastoor. Centraal in de defensie kwam hij tot 31 Eredivisie-duels.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *