FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Ajax levert Feyenoord na uitschakeling miljoenen op

De uitschakeling van Ajax in de voorronde van de Champions League betekend goed nieuws voor Feyenoord. De Amsterdammers speelden gisteren met 2-2 gelijk in eigen huis tegen Nice, waar vorige week al met 1-1 uit werd gespeeld.

Sportief gezien betekent de uitschakeling een tegenvaller voor de Nederlandse ranking. Financieel gezien betekent de uitschakeling van Ajax voor Feyenoord echter een miljoenenmeevaller. Feyenoord hoeft daardoor het Nederlandse deel van de tv-pot voor de uitzendrechten van de CL in Nederland niet te delen. Dat zal Feyenoord een extra bedrag tussen de vier en vijf miljoen euro opleveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *