FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Eljero Elia: ‘Ooit keer ik terug in De Kuip’

In een interview in het Algemeen Dagblad praat Eljero Elia over zijn periode bij Feyenoord. De vleugelspeler staat nu onder contract bij het Turkse Basaksehir en wil daar een belangrijke speler worden. Hij zit nog in de groepsapp van de Rotterdammers.

Dat is handig. Op die manier kan ik nieuwelingen ondersteunen. Kan ik ze zich op hun gemak laten voelen in de Kuip, advies geven. […] In twee jaar tijd is Feyenoord míjn club geworden. Ooit keer ik terug in De Kuip. Niet als speler waarschijnlijk, maar misschien wel als jeugdtrainer ofzo. Mijn gevoel bij de club is enorm sterk. Ik hoop van harte dat ze dit jaar weer kampioen worden.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *