FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Fenerbahce heeft het he-le-maal gehad met Feyenoord’

Feyenoord is nog altijd bezig met de komst van Robin van Persie. Zijn club Fenerbahce heeft al meerdere maken een statement gemaakt dat hij niet mag vertrekken maar toch blijven de Rotterdammers een slag om de arm houden.

Volgens het medium Fanatik zijn de beleidsbepalers van Fenerbahçe helemaal klaar met de ‘spelletjes’ van technisch directeur Martin van Geel. De Turken willen Van Persie gewoonweg binnenboord houden, of er moet een goede vervanger naar de club komen. Het bovenstaande dagblad weet dat Fenerbahçe mogelijk naar de FIFA stapt als Feyenoord het management van Van Persie blijft belegeren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *