FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: Feyenoord-fans definitief niet welkom in Napels

Er zijn definitief geen fans van Feyenoord welkom voor het Champions League-duel tegen Napoli. De Rotterdammers hebben dit bericht gehad van de provincie Napels.

De Italiaanse autoriteiten laten weten de afgelopen weken een risicoanalyse te hebben gemaakt. De uitkomst daarvan is dat de komst van Feyenoord-supporters in combinatie met de Napoli-aanhang een te grote bedreiging vormt voor de openbare orde en veiligheid. Omdat de autoriteiten de taak hebben om de orde en publieke veiligheid te garanderen, is besloten om een verbod op te leggen op de verkoop van kaarten aan mensen uit Nederland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *