FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Sofyan Amrabat praat vrijdag met delegatie Marokkaanse voetbalbond

Sofyan Amrabat heeft aanstaande vrijdag een gesprek met een delegatie van de Marokkaanse voetbalbond. Dit weet de Telegraaf te melden.

Hij respecteert daarmee het verzoek van de Marokkaanse bondsvoorzitter, bondscoach Hervé Renard en assistent-bondscoach en idool Mustapha Hadji, die hem allen persoonlijk benaderden om te komen praten over een keus voor de Leeuwen van de Atlas. Voor de komende interlands zegde hij naar eigen zeggen af vanwege liesklachten. Amrabat gaat praten en aanhoren wat Marokko van plan is met hem en hoe het toekomstplaatje eruit ziet bij het nationale elftal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *