FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VIDEO: Samenvatting Feyenoord – Ajax (1-4)

Feyenoord heeft gisteren in de eigen Kuip met 1-4 verloren van aartsrivaal Ajax. In het eerste bedrijf werd er niet gescoord. Het niveau van de wedstrijd was het bar en boos.

In de tweede helft ging het los. Klaas-Jan Huntelaar zette Ajax op voorsprong. Maar een aantal minuten later was het alweer gelijk door een goal van Jens Toornstra. Eerder miste Nicolai Jorgensen nog een penalty om gelijk te komen. Na de goal zette de Rotterdammers flink aan en waren er kansen om op voorsprong te komen. Dit lukte niet en het was invaller Kasper Dolberg die de 1-2 maakte. Siem de Jong maakte vlak voor tijd de 1-3 Amsterdammers en Kasper Dolberg zorgde voor zijn tweede goal van de middag voor de 1-4 eindstand

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *