FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt belt met Van Persie voor winterse terugkeer bij Feyenoord’

Dirk Kuyt wil werk maken van de komst van Robin van Persie naar de Kuip. De voormalig aanvaller van Feyenoord heeft met hem gebeld om te praten over een winterse terugkeer. Dit zou Kuyt hebben toegegeven tegenover het Turkse medium TRT Spor.

“Kuyt heeft tegen zijn goede vriend gezegd dat terugkomen naar De Kuip de enige juiste beslissing is. En dat moet dan naar verluidt in de aankomende winter gebeuren”, zo schrijft de krant.

Kuyt zelf zegt: “We hebben misschien wel tien jaar samengespeeld, bij Feyenoord en bij het Nederlands elftal. Robin en ik en onze families kunnen het goed vinden en hebben vooral veel gemeen: onze liefde voor Feyenoord bijvoorbeeld.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *