‘Giovanni van Bronckhorst verlaat Feyenoord voor andere club’

In Schotland denken ze het zeker te weten. Giovanni van Bronckhorst moet de nieuwe trainer worden van Rangers FC. In het verleden was de oefenmeester van Feyenoord actief voor de Schotse club. In een eerder stadium werden de namen van Frank de Boer en Derek McInnes nog veelvuldig genoemd, maar de Schotten hebben nog altijd geen nieuwe hoofdtrainer aangesteld.

Vanaf woensdagmiddag verwacht men opeens dat Van Bronckhorst aan de slag gaat in het Ibrox Stadium. Diverse wedkantoren, zoals bijvoorbeeld SkyBet, hebben de Nederlander de laagste quotering gegeven. Op het sociale medium Twitter reageren de Rangers-fans vrijwel allemaal positief.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *