‘John Guidetti moet Feyenoord op sleeptouw nemen’

Feyenoord heeft iemand als John Guidetti nodig. Dit zegt sportjournalist Emile Schelvis. Hij kan het hele team van de Rotterdammers op sleeptouw nemen.

“Dit Feyenoord heeft nu iets nodig in mentale zin. Iedere keer weer spookt die naam door mijn hoofd: Guidetti”, vertelt Schelvis bij FC Rijnmond. “Hij komt niet meer aan de bak bij Celta de Vigo en kan ervoor zorgen dat er iets gebeurt. Gewoon, om die hele ploeg weer een boost te geven. Ik zie mooie dingen, maar ik zie Steven Berghuis ook vijf minuten met zijn hoofd naar beneden lopen als hij een foute bal geeft.”

Feyenoord zit op een dood spoor, vindt Schelvis. De Rotterdammers boekten zaterdag wel hun eerste thuiszege sinds 23 september door Vitesse met 1-0 te verslaan. “Maar er is niemand die ze eroverheen kan trekken. Laat dan iemand komen die er onbevangen tegenaan gaat, het hart van de supporters al heeft en een beetje schijt heeft aan alles. Iemand die zegt: Je speelt bij Feyenoord, je speelt in De Kuip, wij zijn hier de baas.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *