FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord houdt 25 miljoen euro over aan de Champions League’

De deelname van Feyenoord aan de Champions League heeft de club geen windeieren gelegd. Naar verluidt houden de Rotterdammers maar liefst 25 miljoen euro eraan over. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Feyenoord kan ettelijke miljoenen tegemoet zien voor de deelname aan het miljardenbal, hoewel de groepsfase slechts drie punten opleverde. Met de zege op Napoli sleepte de landskampioen een winstpremie ter waarde van 1,5 miljoen euro binnen. Met dat extraatje komt de Feyenoord-teller op een totaalbedrag van een slordige 25 miljoen euro. Dat bedrag wordt volgend jaar uitgekeerd door de UEFA.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *