FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

TRANSFER: ‘Feyenoord betaalt fors voor ‘transfervrij’ vertrek Oranje-International’

Feyenoord probeert al enige tijd Robin van Persie naar de club te halen maar tot op heden is er nog geen witte rook. Om de onderhandelingen te versnellen lijken de Rotterdammers zelfs bereid om mee te betalen aan zijn vertrek bij Fenerbahce. Ze willen hem dolgraag aan de selectie toevoegen en willen niet dat dit gaat mislukken.

Volgens de Turkse website Star gaat Feyenoord nu 1,45 miljoen euro bijleggen om de afkoop van het contract van Van Persie te bespoedigen. Ook Fenerbahce zal water bij de wijn doen. Zij zullen één miljoen euro voor hun rekening nemen. Op deze manier hoopt Feyenoord er snel uit te komen en Van Persie op korte termijn aan de selectie toe te kunnen voegen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *