FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Fenerbahçe-voorzitter stelt zich hard op tegen Robin van Persie’

Feyenoord hoopt zich zo snel mogelijk te verzekeren van de diensten van Robin van Persie. De topaanvaller werkt aan zijn contractontbinding bij Fenerbahce en dit gaat niet zonder slag of stoot.

De eeuwige Oranje-topscorer staat om het punt om transfervrij te worden. Echter, volgens Sporx wacht nog wel een heikel punt. Volgens dit medium is Fenerbahçe-voorzitter Aziz Yildirim de spits nog zo’n tweeënhalf miljoen euro schuldig en dat bedrag zou hij niet willen ophoesten.

Kees Vos, de zaakwaarnemer van Van Persie, zou al een gesprek hebben gevoerd met Yildirim, maar een akkoord heeft dat nog niet opgeleverd. Feyenoord gaat anderhalf miljoen euro ophoesten als Fenerbahçe de overige financiële voorwaarden voor eigen rekening neemt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *